Lijden voorkomen of verlichten met palliatieve zorgen

Thuisverpleging Engelen is erin gespecialiseerd om palliatieve zorgen in Wellen en omstreken van Hasselt bij u thuis toe te passen. Op deze manier trachten we de lasten van de patiënt of zorgbehoevende zoveel mogelijk te verlichten.

Lijden voorkomen of verlichten

Helaas krijgen heel wat mensen ooit te maken met een levensbedreigende aandoening, of iemand in hun naaste omgeving die hieraan lijdt. Palliatieve zorgen zijn er om uw lijden te voorkomen of te verlichten. In de eerste plaats gaat het dan om lichamelijke pijn en ongemakken, maar ook het psychosociale aspect is hierbij heel belangrijk. De gediplomeerde verpleegkundigen van Thuisverpleging Engelen uit Wellen werken steeds met respect voor de patiënt als individu. We gaan steeds de dialoog aan, zowel met patiënt als naaste familie en de behandelende dokter.

Verpleging aan huis

Daarnaast zijn er ook andere verpleegkundige zorgen die we bij Thuisverpleging Engelen bij u thuis kunnen uitvoeren. Zo staan Gwenny Engelen en haar professionele team steeds klaar voor wondverzorging, opvolging van medicatie of inspuitingen. U kunt ook steeds een afspraak maken in onze praktijk.

Contacteer ons

Thuisverpleging Engelen zal er steeds alles aan doen om patiënten tegemoet te komen en in te spelen op hun behoeften en die van hun naasten. Wenst u een afspraak te maken of meer informatie te verkrijgen, aarzel dan niet om onze verpleegkundigen te contacteren.

Back to Top