Verpleegkundige zorgen aan huis

Voor verpleegkundige zorgen in Wellen en in de ruimere omgeving van Hasselt kunt u een beroep doen op Thuisverpleging Engelen. Deze website heeft in eerste instantie de doelstelling om hulpbehoevenden en hun naasten zo goed mogelijk te informeren. Aarzel niet ons te contacteren indien u toch nog meer informatie zou wensen.

Onze dienstverlening in thuisverpleging

Als gediplomeerd verpleegkundigen kunnen wijvan Thuisverpleging Engelen bijna alle zorgen bij u thuis uitvoeren. Wij werken via een derdebetalersregeling voor alle ziekenfondsen. Zo kan iedereen bij ons terecht voor volgende verpleegkundige zorgen:

  • hygiënische zorgen
  • opvolgen en begeleiden van diabetici
  • inspuitingen
  • wondzorg
  • klaarzetten en opvolgen van medicatie

Gespecialiseerde verzorging

Daarnaast staan wij ook in voor meer gespecialiseerde zorgen. Wij hebben onder andere ervaring met:

Dit alles gaat steeds gepaard met een goed overleg tussen de verpleegkundige en de patiënt zelf, zijn of haar omgeving en zijn of haar behandelende arts.

Contacteer ons

Bij Thuisverpleging Engelen bieden wij onze zorgen ook aan in onze praktijk in Welle. Niet iedereen kan zich immers aanpassen aan de uren van onze verzorgingsrondes. Ook hebben wij natuurlijk alle begrip voor mensen die liever een discretere service wensen. Voor meer info kan u altijd onze verpleegkundigen contacteren. Ook bent u steeds welkom op ons kantoor na afspraak.

Back to Top